CI Photocommunity

Register a free account now!

If you are registered, you get access to the members only section, can participate in the buy & sell second hand forum and last but not least you can reserve your preferred username before someone else takes it.

Epson Scan, V700 problems

macmx

Well-Known Member
I am using Epson Scan on my V700 and I am encountering a problem. The scanner does not sound properly, when trying to do a preview scan, and searches for the document for a long time while giving a monotonous sound. It scans part of the image but it is magenta and streaked. It tries to scan for quite a few minutes, then states that the document cannot be found. I have tried relaunching Epson Scan, restarting the computer, unplugging the scanner and nothing has worked so far.

When it is done, it just says "Cannot find a document".

Has anyone had a similar problem? How can it be fixed? ANy help is much appreciated. Thanks.

View attachment 2252
View attachment 2253
 

Attachments

  • Screen shot 2010-01-07 at 6.58.03 PM.jpg
    Screen shot 2010-01-07 at 6.58.03 PM.jpg
    72.7 KB · Views: 6
  • Screen shot 2010-01-07 at 6.58.03 PM.jpg
    Screen shot 2010-01-07 at 6.58.03 PM.jpg
    72.7 KB · Views: 6

macmx

Well-Known Member
My third party film holder was turned the wrong way. Apparently, this messes things up significantly.
 

macmx

Well-Known Member
The corner of the film holder which should have been in the top right corner of the scanner was in the bottom left corner.
 
Top